Activiteiten 2017-04-25T20:19:34+00:00

SES Toernooi

Elk jaar organiseert de SES het SES Toernooi op Sportpark Centrum in Delfzijl. Vanuit het verleden werd dit toernooi altijd op Hemelvaartsdag gespeeld. Na 25 jaar is er een einde gekomen aan deze traditie omdat veel teams op dat moment nog verplichtingen hebben m.b.t. de nacompetitie. Vanaf 2016 zal het toernooi daarom zoveel mogelijk na de nacompetitie worden gespeeld.  De organisatie heeft de ambitie uitgesproken om elk jaar een sterk deelnemersveld te realiseren en de deelnemende teams zo goed mogelijk te faciliteren. Daarnaast willen ze er een dag voor jong en oud van maken. Dat betekent dat er ook elk jaar de nodige side-events worden georganiseerd en er gelegenheid is om een hapje en een drankje te nuttigen en zal er live muziek aanwezig zijn. Elk jaar proberen ze meer kwaliteit te bieden en het programma uit te breiden. De organisatie steekt haar ambitie dan ook niet onder stoelen of banken: zij willen bekend staan als hét toernooi van de regio.

SES Youthcup

In 2017 organiseert de SES voor de eerste keer de SES Youthcup. Er wordt gespeeld in vier leeftijdscategorieën: onder de 8, onder de 9, onder de 10 en onder de 11 jaar. Selectieteams van lokale, regionale en nationale clubs doen mee aan de SES Youthcup. Naast het winnen staat hier het spelplezier en het enthousiasmeren van de teams voorop.

SES Regiocup

De SES organiseert elk jaar de SES Regiocup. Dit evenement vindt plaats tijdens de Eurocup Delfzijl in de Brede School Noord te Delfzijl. Het is een uniek voetbaltoernooi voor standaardteams uit de regio. Het betreft een indoor-soccertoernooi dat op kunstgras wordt gespeeld en waarbij de aanwezige boarding en licht- en geluidsinstallatie zorgen voor een spectaculair verloop. Klik hier foto’s Eurocup 2016 treft u de foto’s van de SES Regiocup van 2016.